La ultimul curs de Scrum am avut un participant înscris în urma unei recomandări care suna cam așa: Nu contează ce trebuie să faci în weekend, du-te la cursul de Scrum să asculți ce are de zis omul ăsta! Și probabil că într-adevăr Facebook-ul limitează audiența după un anumit număr de like-uri, pentru că, după cum am constatat împreună cu Camelia, majoritatea participanților la cursurile de Scrum, sau câteodată chiar toți, vin prin recomandări similare și directe. Lucru cu care merită să ne mândrim, cred.

Și astfel, dragi participanți la cursurile anterioare de Scrum, dați sfoară în țară că urmează un nou curs de Scrum pentru IT-iști în 29-30 martie 2014, avându-mă pe mine (Cornel) ca formator, și un al doilea curs de Scrum pentru persoanele fără experiență în domeniul IT în 5-6 aprilie 2014, având-o pe Camelia ca formatoare.

În vederea înscrierilor la cursuri, vă rugăm să consultați următoarele pagini:

Vă așteptăm!

„Natura ne aseamănă, educația ne deosebește” – Confucius

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 18 Martie 2014. Training Scrum România. Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.