Când
28.01.2023 09:30 - 16:30


Înscriere atelier gratuit „Fundamentele No-Code: construim aplicații mai rapid și mai ieftin, fără a scrie cod” – 28 Ianuarie 2023

Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail.

În cazul în care nu mai reușiți să participați, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul evenimentului se fac capturi de ecran și posibil înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre. Vă rugăm să citiți politica noastră privind confidențialitatea datelor înainte de a vă înscrie la cursuri și să bifați căsuța de mai jos dacă sunteți de acord cu aceasta!

  • 9:20 – 09:30:  Login participanți,
  • 13:00 – 13:30: Pauza de prânz
  • 09:30 – 16:30: Prezentare, exemple, exerciíi  și sesiune Q&A

Cei înregistrați vor primi cu câteva zile înainte de eveniment, linkul de accesare pentru atelierul care va avea loc pe Zoom.

Agenda o puteți consulta aici:

Vă invităm să citiți mai multe despre Marian Filipovici, formatorul acestui atelier aici.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Înscriere atelier gratuit „Fundamentele No-Code: construim aplicații mai rapid și mai ieftin, fără a scrie cod” – 28 Ianuarie 202

Categorii Nu există categorii

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare beneficiar AgileHub ar face o donație semestrială.