Peak IT

Viziune

Dezvoltarea și promovarea actualilor și viitorilor brașoveni din domeniul IT ca cei mai competitivi specialiști din România și Europa de Est prin educație gratuită și eficientă oferită acestora.

Misiune

Suntem o echipă cu experiență în domeniul IT, pasionată de gândirea agilă, favorabilă creării unui mediu de lucru plăcut cu angajați foarte bine pregătiți, fericiți și implicați în a aduce rezultate cât mai utile pentru clienții acestora. Acest mod de gândire necesită un set de valori și principii pe care dorim să le promovăm și să le vedem aplicate în cât mai multe organizații.

Suntem o organizație non-guvernamentală, apolitică, neafiliată niciunei organizații, formată în 2013 în Brașov, cu principalul scop de a oferi gratuit, sub diferite forme de educație, pregătire atât în domeniul tehnologiei informației cât și în modul în care activitatea și proiectele sunt desfășurate în organizații.

Misiunea noastră este de a dezvolta abilitățile necesare specialiștilor IT, în special din regiunea Brașovului, pentru a promova această zonă atât pe plan național cât și internațional.

Obiective

Identificarea continuă a nevoilor de dezvoltare ale specialiștilor IT din Brașov cu scopul adaptării frecvente a programelor educative AgileHub (traininguri, ateliere, prezentări etc.)
Promovarea continuă a valorilor și principiilor agile în vederea susținerii adopției acestora în cadrul organizațiilor.

Valori

Suntem convinși că viziunea și misiunea descrise mai sus vor deveni realitate, pentru că noi, în AgileHub, credem cu tărie în următoarele valori:

Respect

Transparență

Integritate

Perseverență

Gratitudine

Deschidere

Devotament

Vezi cine sunt eroii noștrii