Momente de răscruce și pline de emoții

Cu 40 de zile în urmă a apărut primul nostru articol pe blog, articol care începea cu amintirea celor 4 cursuri de scrum și a primului joc. Cu 50 de zile mai devreme, publicam pe blogul personal despre succesul de care s-a bucurat primul nostru curs și că acest lucru ne face să credem că vom forma între 70 și 100 de persoane unice până la finalul anului în Brașov. Iar în tot proces am savurat paragrafe precum: „Astfel, țin să vă spun că și alți formatori talentați și-au anunțat intenția de a se alătura inițiativei noastre de a asigura educație gratuită și de cea mai bună calitate IT-iștilor brașoveni”.

 

indicatori

Singurul indicator al progresului este realitatea

 

Astă seară am făcut un tur al înscrișilor la cursurile AgileHub, cu scopul de a-i invita la următoarea sesiune din 14 decembrie, și am rămas plăcut surprins să văd că în total, la toate cele 5 sesiuni de până acum, au participat 69 de persoane unice. Tot astăzi, echipa formatorilor Scrum există, iar eu scriu toate acestea pe site-ul AgileHub, despre care nu pomeneam nimic pe blog la vremea respectivă, dar care ne-a adus aproape 500 de vizitatori unici doar în ultima săptămână.

La fel mă bucură și gândul că în 22 decembrie, seara la ora 18:00, vom închide anul cu 6 cursuri de scrum, 3 ateliere și un coderetrat. Mai precis 2013-le, se termină pentru brașoveni cu 10 evenimente. 10 evenimente oferite gratuit de către echipa AgileHub comunității IT din Brașov!

Noi cursuri, noi programe și noi evenimente

Bineînțeles că nu ne vom opri aici. În pragul noului an, suntem pe punctul de a centraliza și pregăti noile tipuri de contribuții în materie de cunoștințe pe 2014, și tot în acest scop, lansăm și un apel către persoane cu experiență în diferite arii de specializare IT și care împărtășesc și cred cu tărie în aceleași valori ca și echipa AgileHub! Astfel, dacă ești unul dintre acești specialiști IT,doritori să facă parte din mișcarea educativă despre care vorbim necontenit, contactează-ne prin intermediul noului formular de apel către specialiștii IT. Noi îți vom oferi ceea ce ai tu nevoie din punct de vedere logistic și vom promova evenimentul tău așa cum știm noi mai bine s-o facem. Tu vino cu cunoștințele și noi te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 9 decembrie 2013.

Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.