Patru cursuri de scrum, un joc, și cel mai important, o echipă, sunt doar câteva din livrabilele AgileHub de-a lungul celor două luni de incubație. Acum, după ecloziune, avem o viziune clară pe care dorim s-o împărtășim cu voi și am început pregătirile pentru 2014. Nu știu dacă ne-am găsit deja acel ritm susținut, dar cert este că de fiecare dată când ne întâlnim să discutăm despre varii programe și proiecte, se simte entuziasmul puternic și poate chiar un exces de energie pe care ni-l stăvilim tocmai din dorința de a asigura atât o coerență cu viziunea AgileHub cât și de a vă oferi doar educație de calitate.

Pregătirea evenimentelor deja prevăzute pe 2013

Încercăm să mai organizăm cel puțin două cursuri de Scrum până la finalul anului. Recent am avut câteva dificultăți cu locația în care a urmat susținerea cursului, dificultăți pe care încă nu le-am tratat complet, dar asta nu ne-a împiedicat să ținem cursurile, ci doar ne-a încetinit în potrivirea evenimentului cu calendarele înscrișilor. Următorul curs va avea loc în weekendul din 9,10 noiembrie și vă rugăm să consultați formularul dedicat înscrierilor la curs în vederea participării la această sesiune sau la una din viitoarele.

În fiecare prima luni din fiecare lună organizăm câte un joc, și astfel, luni 4 noiembrie vă așteptăm la atelierul: „Beneficii și obstacole în Scrum-ul Zilnic”. Înscrierile se pot face aici, iar pentru fiecare eveniment de acest gen, urmează să creăm un nou formular de înscriere.

Pregătirea programelor educative 2014

„Dacă vreau să ajung repede, merg singur, dar dacă vreau să ajung departe, trebuie să mergem împreună” – este mesajul unui binecunoscut politician american. Și deși noi nu suntem și nu vom fi niciodată într-o campanie electorală, mesajul mi se pare suficient de sugestiv. Suntem convinși că misiunea AgileHub nu poate fi dusă până la capăt doar prin cursuri și jocuri despre agilitate. Acesta este doar un prim pas. Poate cel mai important. O fundație! O fundație pe baza căreia sperăm că vom putea accelera dezvoltarea IT-ului în Brașov. Cam despre asta încercam să scriu câteva cuvinte și în articolul de pe blogul personal și în continuare cred că este mai bine să nu intrăm în detalii pentru moment. Tot ce vă putem spune este că lucrăm intensiv pentru un 2014 mult mai bogat în educație pentru IT-iștii Brașoveni!

Până una-alta, vă rugăm să ne transmiteți părerile și sugestiile voastre despre AgileHub prin intermediul formularului dedicat și fie ca acest site să ne permită garantarea transparenței complete față de voi toți cei care sunteți interesați să ne urmăriți și să contribuiți la îndeplinirea misiunii noastre. Vă așteptăm cu bucurie la următoarele evenimente!

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 31 octombrie 2013.

Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.

 

Comments are closed.