veselTot ceea ce facem este din pasiune și inovăm necontenit în materie de pedagogie atunci când vine vorba să eficientizăm transferul de cunoștințe dintre noi și auditoriu, fapt confirmat prin aprecierile participanților în urma tuturor evenimentelor organizate de echipa AgileHub (cursuri, ateliere sau evenimente tip precum coderetreat). Folosind Scrum, am creat povești, vehicule, ziare și recent chiar și scenarii de film. Mai nou, încercăm să aducem o utilitate oricărui efort consumat, dând viață diferitelor produse secundare, precum scenariilor create de participanții la cursul de scrum din 14 decembrie 2013.

Cei 9 participanți au fost împărțiți în două grupe de câte 4 și 5 persoane, având ca unic scop, crearea unui articol și a unui scenariu de film, pe marginea unei povețe, care să inspire, să motiveze și să binedispună membrii comunității AgileHub.

Prima echipă, practicând Scrum

Articolul introductiv

„Și bărbații frumoși au problemele lor. Ce să faci să nu treci neobservat? Te-ai îndrăgostit? dar ea nu știe că tu exiști? Ești brunet iar ei îi plac bărbații blonzi?

Sfatul specialiștilor: schimbă ceva, dar cu cap! Chiar dacă inima ți-a fost săgetată și nu mai ești capabil să gândești rațional, trebuie să te aduni! Pentru  că altfel, dezastrul este inevitabil! Învață din greșelile altora! Iată ce a pățit Făt-Frumos și podoaba lui de aur:”

Scenariul

Scenarii

Ecranizarea inspirată din scenariul primei echipe

[lyte id=UwAb-ZwzEHI /]

A doua echipă

Din păcate, tumultul specific oricărui final de an a împiedicat finalizarea ecranizării ambelor scenarii realizate în timpul cursului din 14 decembrie 2013. Nu-i nimic! Încă un prilej favorabil creării unui nou articol. Va urma….
Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 25 decembrie 2013.

Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.