Ieri m-am întors cu Cornel de la un curs de coaching, de unde am venit cu multe idei noi, care ne dau energie gândindu-ne la câte beneficii vom aduce comunității IT.  Totuși, pentru că suntem agili, construim un backlog unde proiectele sunt ordonate și ne ocupăm cu mare atenție de cele pe care le avem deja în curs de rafinare și derulare.

Pentru cei care au fost la cursurile noastre, faptul că o prioritate pentru noi este crearea unui program de reconversie profesională către IT, este deja cunoscut. Ne dorim să implementăm acest proiect cu fonduri europene, însă acest lucru încă nu este posibil și lucrăm la acei pași care ne vor apropia de scopul pe care îl avem. În curând vom anunța mai multe detalii legate de acest proiect de suflet.

Și pentru că credem în el, folosim orice prilej să rafinăm și să avansăm în această direcție.  Așa s-a întâmplat și ieri, când în tren am început să creăm o schiță a pașilor necesari în scrierea proiectului pentru accesarea de fonduri.  Și odată cu această schiță, suntem cu un pas mai aproape de destinație.

Toate acestea pentru că AgileHub înseamnă calitate, curiozitate, comunitate!

 

Camelia CodarceaArticol scris de Camelia Codarcea în 4 Aprilie 2015. Găsiți mai multe informații despre Camelia pe pagina membrilor AgileHub,  pe blogul pesonal sau pe  LinkedIn.