După un joc în care am remarcat cât este de important să observăm obstacolele din procesul de dezvoltare și cât de mult contează să facem parte dintr-o echipă puternică ( Eu nu sunt un obstacol! ), mi-ar plăcea să discutăm despre un alt aspect esențial organizațiilor agile, și anume despre capacitatea indivizilor dintr-un grup de a deveni o echipă. O echipă care se auto-organizează.

Este ușor să afirmăm că o echipă știe să se organizeze. Lucru de altfel mai greu de realizat, fiindu-ne mult mai ușor să urmăm ordine decât să găsim soluții pe care să ni le asumăm sau pe care să le împărtășim cu echipa. De unde și interesul următorului atelier de a exemplifica cum un grup de oameni poate deveni o echipă. O echipă creativă care să lupte pentru același scop și care să vină cu soluții în suprimarea piedicilor din calea progresului.

Atelierul va avea loc la Terroirs Boutique du Vin, Wine Bar · Event · Cafe; Diaconu Coresi, 500025 Brasov, Romania și înscrierile se fac doar prin intermediul formularului publicat aici.

Andreea Barbu                          Articol scris de Andreea Barbu în 28 ianuarie 2014.

Găsiți mai multe informații despre Andreea Barbu pe pagina membrilor AgileHub.