Suntem un grup de persoane pasionate de managementul agil, pe care ne dorim să îl vedem aplicat în cât mai multe organizații. Încurajăm valorile și principiile acestui nou tip de management, prin cursuri și ateliere educative pentru cei care lucrează în industria software.

Am început acum mai putin de jumătate de an cu cursurile de Scrum dedicate lor și ne dorim să continuăm în acest an cu o nouă formulă a aceluiași curs, de această dată adaptată persoanelor implicate în alte activități precum specialiști în HR, marketing, vânzări, etc.

Avându-și originile în industria software de mai bine de 10 ani, astăzi regăsim cadrul Scrum în cele mai diverse domenii de activitate: presă, industria constructoare de mașini, media, educație, vânzări, etc. Cam oriunde este nevoie de crearea unui produs și muncă în echipă.

Noi înșine suntem agili, și de aceea răspundem diverselor solicitări în acest sens și așteptăm la acest nou curs pe doritorii de a învăța ce este Scrum, de a afla modalități în care îl pot folosi pentru a crea un mediu de muncă plăcut și productiv, orientat mereu către mulțumirea clientului.

Ca de obicei, participarea la eveniment se face doar pe baza înscrierii, folosind formularul de aici. Numărul de locuri este limitat, de aceea vă rugăm ca in eventualitatea în care v-ati înscris și nu mai puteți ajunge, să ne anunțați pentru a putea oferi unei alte persoane posibilitatea de a participa la curs.

Primul curs de acest gen va avea loc în 22 Februarie 2014. Vă așteptăm!

 

Camelia CodarceaArticol scris de Camelia Codarcea în 16 Februarie 2014 – training Scrum.