•  Sunt atât de multe limbaje și tooluri noi … nu am timp să le învăț – Nu mai am timp să fiu la curent cu toate noutățile din domeniu.
•  Mi-ar placea să încerc să folosesc  tehnologia X însă nu mai am timp … cand ajung acasa sunt obosit.
•  Mi-ar placea sa fie cineva sa-mi explice mai bine tehnologia Y – Ce bine mi-ar prinde sa particip la niște cursuri/evenimente  unde să le pot pune in practică…

V-au trecut vreodată prin minte aceste gânduri?

Industria software este una foarte competitivă, în continuă schimbare şi evoluţie, iar voi, cei care practicaţi  această meserie, ştiţi că este nevoie ca în permanenţă să fiţi la curent cu ce e nou, să învăţaţi şi să aplicaţi aceste noutăţi.  Pentru ca noi lucrăm în domeniul IT, am trecut prin aceste dileme şi întelegem cât este de important ca placerea de a programa să rămână vie, ca sentimentul de echipă şi colaborare să fie unul constant pentru a învăţa unii de la alţii şi pentru a se răspândi cât mai repede bunele practici.

Echipa AgileHub vine în întâmpinarea acestor provocări  şi organizăm în premieră un nou eveniment dedicat programatorilor, “Programatori la înalţime”, menit să înlăture (macar pentru o zi) aceste gânduri. Participanţii vor lucra în echipe şi vor realiza un produs software integral, îndrumaţi fiind să folosească bunele practici în programare.  Tot cu acest prilej ei vor exersa abilitatea de a se integra rapid şi a-şi găsi locul în cadrul unui grup.

La “Programatori la inaltime” aşteptăm un număr important de programatori care să petreacă o zi în preajma colegilor de breaslă, să scrie cod de calitate într-o atmosferă relaxantă.

Ce aveţi de câştigat daca participaţi? Veţi învăţa lucruri noi pe care le veţi putea folosi imediat, veţi petrece o zi de sâmbătă într-un mod plăcut, veţi socializa şi chiar lega prietenii cu alţi programatori.

Ce veţi pierde dacă nu vă înscrieţi? O oportunitate de a programa de plăcere, de a îmbina plăcutul cu utilul, fără presiunea din partea proiectului  şi fără presiunea  timpului, fără constrângerile impune de platforma utilizată în proiectul de la serviciu.

Și pentru ca întreaga voastră energie să fie folosită pentru a programa, de restul de ocupăm noi:  în cadrul  evenimentului mancarea și băutura ne dorim să fie gratuite, de aceea facem apel public către sponsori care pot sprijini acest eveniment.

Descrierea evenimentului „Programatori la înălțime” este disponibilă aici
Vă asteptăm pe cei care aveţi cunoştinţe de programare  să le puneţi în aplicare şi să vă înscrieţi folosind formularul de aici.

 

Camelia CodarceaArticol scris de Camelia Codarcea în 30 Iunie 2014