Mulți fac primii pași pe treptele carierei ca angajați și văd în antreprenoriat vârful călătoriei lor. Însă nu și Marius. El și-a început cariera ca antreprenor, apoi a continuat ca tester, manager de proiect, inginer în tehnologii Embedded, lider de echipă Embedded, manager de produse despre care puțină lume știe că s-a muncit la ele în România, director tehnic Embedded Technologies și acum este CEO într-o companie specializată în recrutarea inteligentă. Iar dacă acest parcurs vi se pare ciudat/altfel, aflați atunci că este pasionat de percuție, ține cursuri despre inovație și educație financiară și că arareori se întâmplă să găsim pe cineva la fel de determinat ca Marius în tot ceea ce face. Și pentru că Marius nu încetează să ne uimească cu surprizele, prima lui prezentare la Anticafe AgileHub este Cafenele și anticafenele. O prezentare interactivă și amuzantă cu multe imagini și hărți.
Prezentarea urmărește istoria comerțului cu cafea și a primelor cafenele din Europa (inclusiv prima cafenea din România), precum și impactul pe care l-a avut deschiderea cafenelelor în viața socială a europenilor. Plecând de la câteva exemple din viața reala a consumatorilor de cafea, veți învăța lucruri inedite despre efectul cafelei în viața fiecăruia, dar și în comunitate. Apoi se va discuta despre anticafenele și inversarea modelului de consum al cafelei, despre nevoia de cafea într-o lume în criză de inspirație și vigoare.
Mulțumim Marius pentru valoarea pe care ne-o aduci și sperăm să te vedem cât mai des prin Brașov, la Anticafe AgileHub.
Mai multe informații despre evenimentul Cafenele și anticafenele pe pagina evenimentului de pe Facebook
Marius ISTRATE
Cafenele si Anticafenele – istoria comertului cu cafea – 28 septembrie 2015

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 23 Septembrie 2015. Cafenele si Anticafenele – istoria comertului cu cafeaGăsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.