Spuneam în articolul precedent că urmează să stabilim în board-ul AgileHub viziunea și planul pe anul curent.

Pentru a nu amâna prea mult acest lucru, și pentru că fiecare dintre noi are familie (mai numeroasă sau mai puțin numerosă), ne-am gândit să îmbinăm plăcutul cu utilul, astfel încât am pretrecut împreună cu familiile noastre un weekend la o cabana … de munte. De data aceasta Irinel nu a reușit să vină, însă pe viitor ni se va alătura.

IMG_6591IMG_6608

Au fost două zile în care, în pauzele dintre plimbari și mers la săniuș și după poveștile de la masa (unde Corneluș ne descria cu mare entuziasm și amanunte câteva dintre animalele dispărute, iar Darius se mâzgălea până la urechi cu papa bun), am reușit să discutăm despre AgileHub, chiar pâna târziu în noapte. Daca ar fi fost dupa noi, ne-ar fi prins zorii zilei în sala de conferință dezbatând toate ideile pe care le avem.

IMG_6594IMG_6593 IMG_6598IMG_6599

Am conturat lucrurile pe care vrem sa le facem în acest an, am analizat și luat în calcul feedbackul dat de participanții celor 32 de cursuri organizate pâna în prezent.

IMG_6618
Mai e însă, un pas pâna la concretizarea acelor idei: stabilirea modalităților celor mai potrivite de-a le implementa cât luarea sarcinilor în cadrul asociației. Pentru că credem în agilitatea pe care o promovăm și în autonomie, aceste lucruri vor fi stabilite împreuna cu colegii nostri, cu echipa AgileHub. Vom încerca cât mai curând posibil să găsim un weekend în care reușim cu toții să ne eliberăm agendele și să ne întâlnim.

Revenim cu detalii, însa pâna atunci puteți consulta lista de cursuri din luna ianuarie.

Vă așteptăm!

 

Camelia CodarceaArticol scris de Camelia Codarcea în 12 Ianuarie 2015.Găsiți mai multe informații despre Camelia pe pagina membrilor AgileHub sau pe LinkedIn.