În 21 februarie 2015, Andrei Rînea a revenit la Brașov pentru cea de-a 3-a ediție a cursului ASP.NET MVC4. Locurile s-au epuizat în câteva ore reconfirmând interesul și nevoia pentru acest tip de eveniment. Așa constatăm cu mândrie că nevoia pentru cursurile AgileHub se menține și în 2015.

Curs ASP.MVC Andrei RÎNEA AgileHub 2015 februarie - micșorat

 

De altfel, și la cursul de SCRUM organizat de Agile Hub în același weekend situația a fost aceeași, locurile disponibile epuizându-se în mai puțin de 6 ore. Ca de obicei, atmosfera a fost foarte plăcută cu un plus notabil adus de sala de curs, lucru posibil cu ajutorul Siemens Convergence Creators, sponsorul unic la eveniment.

Siemens-CVC-RGB

În cadrul cursului, Andrei a prezentat aspectele teoretice alternând cu sesiuni practice exemplificatoare. Ritmul a fost foarte bun iar la sfârșitul zilei cursanții au finalizat o aplicație de gestiune a contactelor, echipată cu capabilități de validare, securitate și filtrare.

Feedbackul participanților:

  • „Curs foarte bine structurat, prima dată bazele teoretice apoi o parte practică extinsa, utilă dpdv profesional.”
  • „Prezentare impecabilă; formatorul a fost deschis la întrebări și a răspuns potrivit nivelului de cunoștințe al fiecărui cursant. A prezentat aspecte interesante și relevante atât pentru avansați cât și pentru începători.”

Răzvan BrînzilăArticol scris de Răzvan Brînzilă în 22 Februarie 2015. Primul curs ASP.NET MVC din acest an la AgileHub Găsiți mai multe informații despre Răzvan pe contul său de LinkedIn.