Săptămâna trecută m-am întâlnit cu Ionuț ȚAȚA, președintele Cluster-ului pentru inovare și tehnologie, având ca scop principal o discuție liberă despre ideile și planurile programelor educative ale ambelor asociații. Cred că am găsit cel puțin un subiect de interes comun: reconversia profesională, una din axele principale de dezvoltare ale AgileHub-ului din următorul an și despre care vom intra în detalii într-un alt comunicat.

În numele AgileHub-ului mă interesa să evaluez dacă Cluster-ul poate intra în strategia de dezvoltare pe următorul an sau nu. Pentru moment, singurul angajament pe care AgileHub-ul și-l ia în acest moment este o cerere de adeziune la Cluster unde ne vom alătura celorlaltor organizații interesate de educație și dezvoltarea IT-ului Brașovean. Alte două subiecte au rămas de discutat în viitorul apropiat:

  • O colaborare între AgileHub și Cluster în vederea organizării unui eveniment de tehnologie național la Brașov
  • suport din partea lui Ionuț în vederea obținerii de fonduri

Vom reveni cu mai multe informații de îndată ce vom progresa în acest sens, fie ca parteneri, fie ca membri ai Cluster-ului.

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 21 Septembrie 2014. AgileHub și Cluster-ul pentru inovare și tehnologie. Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.