Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
13.03.2016 11:00 - 14:00

Loc
Anticafe AgileHub

Categorii


Descriere

La acest workshop, Dan Balaban va dezvolta împreună cu voi o aplicație în scop demonstrativ, pentru a observa sincronizarea datelor în timp real cu ajutorul Angular.

Aplicația o sa fie ceva simplu, stil calendar, în care sa te poți programa singur luni, miercuri și vineri la niște ore prestabilite, inițial fără o baza de date în spate, doar client.

Apoi, după ce finalizam aplicația, ne conectam la Firebase ca sa putem observa modificările altora pe program în timp real.

Util pentru participanții care vor dori sa se implice activ în workshop:

Un editor text sau IDE (Sublime Text 2/3, WebStorm – free-trial pentru 30 zile, gratis un an pentru studenți)
https://www.sublimetext.com/
https://www.jetbrains.com/webstorm/

GIT
https://git-scm.com/book/en/v2/Getting-Started-Installing-Git

De ce GIT? Nu trebuie sa știe nimeni GIT. Vreau sa avem posibilitatea să trecem de la un stagiul la altul al aplicației în caz ca rămâne cineva în urmă, ca să pot prezenta finalul înainte sa începem lucrul, ca sa aibă toată lumea la sfârșit mini-proiectul împărțit pe stagii pentru a-l digera mai târziu.

 

Termene și condiții

Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Workshop Angular – Two Way & Three Way Binding – 13 martie 2016

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Leave a comment