Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
09.04.2016 10:00 - 19:00

Loc
Anticafe AgileHub

Categorii


Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea cursului.

Vă invităm să citiți mai multe despre Rareș, formatorul la acest curs, la pagina cu formatorii de programare Java.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Înscrieri la curs de programare utilizând Java – 9 aprilie 2016

Înscriere eveniment

Toate locurile s-au ocupat la acest eveniment.

Comments (4)

 1. serban claudiu

  Buna seara,

  sunt interesat si eu de acest curs dar din pacate doar astazi am aflat de el si se pare ca este prea tarziu deoarece nu mai sunt locuri.

  Va rog frumos ca in masura in care se elibereaza un loc sa ma inscrieti pe mine (asta in cazul in care sunt primul pe lista de asteptare: )

  multumesc
  claudiu

  • Cornel Fătulescu

   Bună Claudiu,

   Ne bucură interesul tău pentru cursurile noastre. Te rugăm să ne urmărești în continuare pe Facebook. Din păcate nu putem să facem ceea ce ne-ai cerut. Fiind mulți doritori i-am supăra pe cei pe care nu reușim să-i contactăm la timp. Până găsim o altă metodă de înregistrare la cursuri, vom merge pe principiul primulului înscris. Sperăm ca acest mesaj să nu te descurajeze, și te așteptăm cu drag la cursurile AgileHub.

   Mulțumim pentru înțelegere.
   Cornel

   • serban claudiu

    Buna Cornel,

    iti multumesc frumos pentru raspuns. Nu are de ce sa ma descurajeze mesajul tau. Bineinteles ca imi pare putin rau ca nu mai sunt locuri la acest curs, dar faptul ca am dat de voi ma bucura foarte tare.
    Pana la gasirea acelei metode de inregistrare am sa va urmaresc pagina de FB indeaproape :).

    multumesc
    Claudiu

Leave a comment