Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.
Map Unavailable

Când
19.11.2020 18:30 - 20:00

Categorii


Cum va decurge întâlnirea:

18:30 – 18:45: Conectare participanți, descriere reguli joc, întrebări, creare echipe ad-hoc Breakout Rooms

18:45 – 19:30:  Joc pe echipe

19:30 – 20:00: Reîntoarcere în Main Room, analiză joc, desemnare echipă câștigătoare și premierea fiecărui membru din acea echipă cu câte un obiect de la fiecare sponsor.

Descrire joc:

Din dorința de a avea activități fără legătură cu IT-ul și de a ne decontecta de munca de zi cu zi, una dintre colegele noastre, Nadia, a creat un joc pe echipe prin care explorăm Brașovul în căutarea de indicii care să ne ajute la rezolvarea unui puzzle final.

Fiecare echipă încearcă să ajungă în cel mai scurt timp la finalul traseului, trecând prin toate punctele și adunând indicii la fiecare pas pentru a putea rezolva puzzle-ul de la final. Echipa câștigătoare este cea care a obținut timpul cel mai scurt.

Similar în concept cu un Escape Room în variantă online, jocul pe care vi-l propunem are ca scop relaxarea, distracția și munca în echipă.

 

Această activitate, non-IT este sponsorizată de    și  .

AgileHub nu face recrutare și nu trimite companiei sponsor lista și contactele participanților.

Misiunea noastră este să ajutăm comunitatea IT să crească, iar prin această sponsorizare, compania își arată sprijinul față de comunitatea IT locală, noi putând astfel să implementăm diverse programe gratuite de educație pentru adulți și copii.

 

Înscrierea la acest eveniment se face prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail și să primiți linkul către Zoom cu o zi înainte de eveniment.

În timpul jocului se fac poze în (main Room și în Breakout Rooms) și e posibil de asemenea să fie și  înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic. Înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la aceste condiții. Vă rugăm să citiți politica noastră privind confidențialitatea datelor înainte de a vă înscrie la cursuri și să bifați căsuța de mai jos dacă sunteți de acord cu aceasta!

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Înscriere Spionii Agili explorează Brașovul – 19 Noiembrie

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.