Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
23.11.2014 Întreaga zi

Loc
Hub onezero

Categorii Nu există categorii


Înscrierea la această sesiune de curs se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul evenimentului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Programatori la înălțime 1Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea evenimentului.

Vă invităm să citiți mai multe despre Irinel, facilitatorul nostru la acest eveniment, pe pagina formatorilor.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Înscrieri la Hackathon AltFestival – 23 Noiembrie 2014 – Brașov

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Comments (3)

 1. Cristina Vladarean

  Buna ziua,
  Imi puteti confirma, va rog, faptul ca acest curs (Hackathon AltFestival) se refera la initiere in baze de date relationale si SQL, asa cum indica linkul de redirectionare catre „descrirerea cursului”?
  Numele evenimentului imi sugera cu totul alt topic si as vrea sa ma asigur ca linkul este corect.
  Va multumesc,
  Cristina Vladarean

Leave a comment