Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
29.11.2014 10:00 - 19:00

Loc
Hub onezero

Categorii


Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

cursul de programare orientată pe obiecte utilizând Java 1018X460

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea cursului.

Vă invităm să citiți mai multe despre Andrei, formatorul la acest curs, la pagina cu formatorii de programare Java.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

Înscrieri la cursul de programare utilizând Java – 29 noiembrie 2014

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Comments (4)

 1. Andronache George

  Stimat Cornel Fătulescu,

  as fi dorit foarte mult sa particip la acest curs intr-o comunitate, insa vad ca este greu sa mai gasesti locuri libere si trebuie mereu sa fi conectat la internet ca sa inveti java, dar ma mir de ce este asa de mare aglomeratie, cand se poate invata cel mai simplu limbaj de programare pentru browser ca HTML, care mi se pare mult mai organizat, simplu de utilizat, folosindu-te direct de COPIAT coduri de pe surse opensource ce ar fi mult mai practic.

  As dori sa stiu de ca insa companiile prefera JAVA, iar IBM-ul SQL server si cele mai multe limbaje de programare dedicate Windows, inspecial browserului lor, cand acum nou trend mi se pare Firefox ce lanseaza propriul lor gadget/device, avand medii de programare mult mai userfriendly, deoarece au fost printre primii de nisa, insa au inceput si ei preia lucrurile rele (simplificate de la Chrome)

  V-as ruga asadar, daca i-ati directiona catre mediul online,
  [edx.org perhaps, sa participe activ pe forumuri ca novici;mergand direct pe grupuri tinta; http://intechopen.com (sau org)-sursa materiale didactice profesioniste, etc.]

  iar echipa dvs. (minunata in ideea pe care o promovati de colaborare intre oamenii diverselor companii, tineri, studenti, absolventi, pate si a varstnicilor ce vor sa demonstreze ca inca pot invata si face fata schimbarilor rapide) s-ar organiza mai bine in legatura cu locatiile, pe care vad ca nu aveti un sediu stabil ( poate ar trebui sa percepeti o taxa de terminare a studiului, daca intrarea este gratis … nu glumesc, asa este la nemti, te prind ei cu ceva [desigur in clauzele minuscule])

  Cu stima pentru efortul urias pe care-l depuneti ca ONGist ce UNESTE lumea, si o face mai placuta,

  Absolvent G. Andronache,
  membru al DJFK (Deutsches Jugendforum Kronstadt)
  fost membru ASCOR

  Ma gasiti pe g+ dupa mailul YYYY:

  g+ ZZZZZ.
  WWW
  WWW

 2. Susanna

  Buna ,
  sunt foarte interesata sa particip la cursul de introducere in Java si va rog sa ma anuntati in cazul in care se elibereaza un loc in cadrul grupului.
  Va multumesc anticipat,
  Leberciuc S.

  • Cornel Fătulescu

   Bună Susanna,

   De îndată ce se eliberează un loc vom anunța pe pagina noastră de Facebook. Am să te rog să ne urmărești. Noi încercăm să revenim către cei care ne-au contactat, inclusiv și către tine, doar că munca noastră se bazează pe voluntariat, și nu vom reuși neapărat să anunțăm pe fiecare separat. Depinde mult de disponibilitatea noastră în acel moment.

   Mulțumim de înțelegere.
   Cornel

Leave a comment