Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
30.01.2016 - 31.01.2016 10:00 - 19:00

Loc
Anticafe AgileHub

Categorii


Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea cursului.

Vă invităm să citiți mai multe despre Gabriel Nechita, trainerul acestui curs la pagina cu formatorii.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor AgileHub!

Înscriere la Curs responsive web design extins – 30 si 31 ianuarie 2016

Înscriere eveniment

Toate locurile s-au ocupat la acest eveniment.

Comments (6)

 1. Cornel Fătulescu

  Bună Ioana,

  Tocmai ne-a scris cineva că nu mai poate să ajungă. Noi publicăm pe Facebook în astfel de situații și anunțăm pe toată lumea.

  Cu stimă,
  Echipa AgileHub

  • Cornel Fătulescu

   Bună Radu și Carmen,

   Ne bucură interesul vostru la cursurile noastre. Vom anunța pe pagina noastră de Facebook de îndată ce se eliberează vreun loc. Vă rugăm să ne urmărești acolo pentru orice eventualitate. Din păcate, pentru că ne este foarte dificil să anunțăm pe toată lumea în același timp, este singura opțiune de informare de care dispunem la moment.

   Cu stimă,
   FĂTULESCU Cornel

Leave a comment