Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
28.03.2015 11:00 - 18:00

Loc
Ceai et caetera

Categorii Nu există categorii


Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea cursului.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

 Înregistrare la următorul curs PHP- AgileHub

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Comments (1)

  1. Claudia

    Salut! Exista cumva posibilitatea suplimentarii numarului de locuri din cadrul cursului de Initiere in PHP? Eu cu inca o colega suntem foarte interesate si consideram ca ne-ar ajuta enorm un astfel de curs. In momentul de fata ne confruntam cu un grad de dificultate destul de mare in incercarea de a implementa testarea automata in cadrul firmei la care lucram 🙂 In momentul de fata, ne-am stabilit oarecum la tool-ul Codeception, iar testele se scriu in PHP. Cunostinte de HTML si CSS basic avem amandoua, insa pentru a scrie testele in PHP, ar trebui sa aprofundam un pic mai mult limbajul PHP si eventual sa putem sa discutam si cu alti oameni mai multe pe tema asta. Multumesc mult, va doresc o zi buna! Claudia

Leave a comment