Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
14.03.2015 09:00 - 18:00

Loc
Hub onezero

Categorii Nu există categorii


Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, puteți vizita pagina cu descrierea cursului.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

 Înregistrare la următorul curs Kanban – AgileHub

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.

Comments (5)

 1. Nicoleta

  Buna Camelia,

  As fi dorit sa particip si eu la acest curs, dar am observat ca nu se mai fac inscrieri. In cazul in care se elibereaza un loc, ai putea sa ma ai in vedere, te rog? Asteptam cu nerabdare cursul acesta 🙂

  Multumesc,
  Nicoleta

 2. Nedelea Alexandra

  Buna ziua !

  As fi dorit sa particip la acest curs, dar am observat ca toate locurile s-au ocupat. In cazul in care se elibereaza un loc puteti sa ma aveti in vedere?

  Multumesc!
  Alexandra

Leave a comment