Susține asociația AgileHub:

Activitățile noastre educaționale ar cunoaște o dezvoltare considerabilă dacă fiecare membru AgileHub ar face o donație semestrială.

Când
22.02.2016 19:00 - 21:00

Loc
Anticafe AgileHub

Categorii


Descriere

Promovarea este poate cel mai important element când te gândeşti să începi o afacere şi mai ales când vrei să lansezi o aplicaţie sau un joc de smartphone.

Totuşi, puţini dintre noi au banii necesari pentru a-şi promova cu adevărat aplicaţiile sau jocurile pe internet, mizând totul pe câteva mesaje pe Twitter şi Facebook, poate câteva articole pe blog, o apariţie în presa sau pur şi simplu speram ca produsul nostru să devină „viral”.

Însă, puţini dintre noi ştiu că cel mai important canal de distribuţie şi promovare a unei aplicaţii sau joc de mobil sunt chiar App Store-urile iOS şi Android. Ştiind principiile de funcţionare ale acestor appstore-uri şi folosind tehnici corecte de promovare poţi obţine chiar şi 10000 de descărcări pe luna ale aplicaţiei tale fără a cheltui nici măcar un leu.

Acest atelier are la bază un studiu de caz concret al unui antreprenor braşovean, Sebastian Maraloiu, al cărei aplicaţii a obţinut peste 60000 de descărcări doar folosind tehnici de App Store Optimization.

Termene şi condiţii

Înscrierea la acest eveniment se face doar prin apăsarea butonului „Mă înscriu”, urmând ca AgileHub să vă confirme participarea printr-un mail sau apel telefonic.

În cazul în care nu mai reușiți să ajungeți, întrucât locurile pentru fiecare sesiune sunt limitate, vă rugăm să reveniți pe această pagină și să anulați înscrierea.

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub-ului sau în scop didactic, iar înscrierea reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Vă mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor agilehub!

App Store optimization – 22 februarie 2016 – descrierea prezentării

Înscriere eveniment

Înscrierile la acest eveniment s-au terminat.