Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Echipa formatorilor de dezvoltare a aplicațiilor pentru asp.net mvc

Cornel
Andrei este pasionat de programare de la 9 ani. Din 1990, când a scris primul său program și până acum, Andrei și-a consolidat pasiunea prin cei 9 ani de carieră la companii prestigioase din IT-ul românesc. Deși este un specialist în tehnologiile Microsoft, Andrei nu s-a limitat niciodată doar la acest spectru, Java, PHP, MySQL, Oracle și altele făcând parte și ele din arsenalul său. Însă, ceea ce l-a diferențiat de alți programatori a fost mereu impulsul său de a-i ajuta pe cei ce vor să învețe, încercând pe cât se poate, să contribuie la diminuarea deficitului din piața de IT.
Mai multe despre Andrei RINEA pe blogul său personal.

Nadia

În cei aproape 10 ani de zile de când este programator, Nadia a încercat tehnologii diferite: începând de la ASP.NET cu C#, trecând la MFC cu C++, apoi în urmă cu 6 ani descoperind WPF-ul cu C# și recent iOS cu Swift. Marile ei pasiuni rămân însă WPF-ul și C#-ul. Îi place să învățe lucruri noi și în egală măsură să împărtășească din experiența ei cu alții, de aceea este atât developer cât și trainer în cadrul companiei la care lucreză. Timpul liber și-l ocupă cu activități variate: fotografie, boardgames, călătorii, excursii pe munte, quiz-uri sau chitară.


Irinel MATEI Trainer TDD

Irinel MATEI, cofondator al AgileHub, are și rolul de CTO în cadrul unui startup din domeniul bursier. Cu rădăcini bine ancorate în programare, Irinel a susținut numeroase sesiuni de formare pe diverse teme precum: Test Driven Development, Behavior Driven Development, Web Security, .NET Web Development, .NET Frameworks, etc.

Aportul substanțial în AgileHub a început prin implicarea sa în cofondarea asociației, prin organizarea cursurilor și evenimentelor tehnice (Global Day of Coderetreat, Programatori la Înălțime, cursuri de TDD, Hackatoane) dar și prin stabilirea strategiei AgileHub impreună cu colegii săi cofondatori.

Găsiți mai multe informații despre Irinel pe profilul lui de LinkedIn.

Emil Czeran

Emil Czeran este un entuziast al tehnologiilor Microsoft, în prezent fiind dezvoltator .NET în cadrul unei companii franceze cu sediul la Iași. Specializat pe aplicații web și-a îndreptat atenția asupra programării în cloud și a platformei Microsoft Azure, încă de la primele versiuni lansate. Ca și membru Microsoft Student Partners din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare în Iași, a susținut mai multe prezentări și laboratoare printre studenți, cu scopul înțelegerii platformei .NET. În paralel cu activitatea de dezvoltator software, susține prezentări și sesiuni de împărtășire a cunoștințelor pentru programatori si coordoneaza programului de stagii .NET al companiei în care lucrează.


Echipa formatorilor de dezvoltare a aplicațiilor pentru asp.net mvc

Anunță-ți prietenii!