Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Curs „INTRODUCERE ÎN DEZVOLTAREA BAZELOR DE DATE SQL SERVER”

Curs „INTRODUCERE ÎN DEZVOLTAREA BAZELOR DE DATE SQL SERVER”

T-SQL (Transact – SQL) este dialectul limbajului SQL (Structured Query Language) implementat de Microsoft în SQL Server. Limbajul SQL a devenit standard al ANSI (American National Standard Institut) în 1986 și al ISO (International Organization of Standardization) în 1987. Este utilizat pentru definirea, manipularea și interogarea bazelor de date relaționale.

Limbajul este dezvoltat continuu, adăugându-i-se funcționalități noi. Din această cauză un program dezvoltat pentru un sistem de gestiune a bazelor de date nu este portabil fără modificări pe un alt sistem.

Acest curs te va ajuta să te familiarizezi cu dezvoltarea bazelor de date relaționale pe SQL Server și nu numai.

Cui i se adresează acest curs?

Acest curs se adresează celor care doresc să învețe dezvoltarea bazelor de date relaționale sau să își consolideze cunoștiințele actuale.

 • programatori care sunt la început în dezvoltarea bazelor de date;
 • studenți și programatori începători;
 • programatori fără experiență în dezvoltarea bazelor de date;

În acest curs vei învăța despre:

În acest curs vei învăța elementele de bază necesare pentru a dezvolta baze de date SQL Server în așa fel încât să fie portabile. Totodată vei învăța cum să scrii interogări pentru baza de date dezvoltată.

Urmând acest curs vei fi pregătit să interoghezi o bază de date existentă și să dezvolți o bază de date de la zero. Vei putea continua prin a aprofunda aceste cunoștințe și prin a învăța elemente mai avansate suportate de limbajul SQL sau T-SQL.

Metoda de predare:

Partea teoretică și instrucțiunile suportate de limbajul SQL sunt predate de formator pe baza unei prezentări.

Fiecare capitol din curs se încheie cu un laborator. Vei primi două fișiere pentru fiecare laborator: un fișier cu exercitii și altul cu rezolvarea lor. Exercițiile vor fi rezolvate cu ajutorul formatorului și vor putea fi continuate după curs. După rezolvare, vei putea să compari soluția găsită cu soluția propusă de formator.

Materiale necesare:

Organizatorii nu vor asigura calculatoarele necesare realizării exercițiilor din timpul cursului. Fiecare cursant își aduce propriul calculator cu următoarele programe instalate:

După înscriere veți primi instrucțiunile de instalare.

Derularea evenimentului:

 • Durata: 1 zi
 • Program: de 8 ore. În urma înscrierii veți fi contactați de AgileHub pentru mai multe detalii.
 • Pauze: după fiecare modul parcurs; pauza de masă are loc de obicei între 13:00-14:00, se specifică la începutul cursului.
 • Comunicarea: limba română
 • Materialele de curs: toate exercițiile for fi realizate pe calculatorul personal. Veți primi prezentarea și exercițiile împreună cu soluțiile la curs.
 • Loc: va fi anunțat pe email participanților
 • Auditoriu: minimum 5 participanți
 • Formator: Mihaly Torok
Curs „INTRODUCERE ÎN DEZVOLTAREA BAZELOR DE DATE SQL SERVER”

 

Anunță-ți prietenii!