Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Despre înscrierile la cursurile AgileHub

Planul de înscrieri la cursurile Scrum organizate de AgileHub a fost schimbat. Începând cu 1 decembrie 2013, se va publica câte un formular de înscrieri pentru fiecare nou eveniment, iar cei înscriși deja prin vechiul formular vor fi solicitați să aplice din nou.

De ce această schimbare?

În stadiul embrionar al AgileHub, doream să strângem un număr minim de participanți cu scopul de a evita începerea organizării unui nou curs pentru un auditoriu inexistent. Anunțarea interesului de a participa la următorul curs de Scrum, fără o dată fixată în prealabil, venea și cu câteva dezavantaje. Aveam doritori, dar data în care reușeam noi să organizăm nu se plia cu disponibilitatea majorității înscrise inițial, iar când această listă de înscriși a devenit prea mare, comunicarea a devenit înceată și pe alocuri ineficientă, culminând cu mult prea multe e-mail-uri și discuții telefonice cu candidații la curs. Din dorința noastră de a eficientiza acest proces, vom comunica separat pentru fiecare nou curs de Scrum, urmând ca înscrierile să se facă per eveniment.

Vă mulțumim pentru înțelegere, iar dacă încă sunteți interesați să participați la unul din următoarele evenimente AgileHub (cursuri, ateliere sau evenimente de orice gen), vă rugăm să consultați secțiunea „Înscrieri” din meniul principal.

Alte informații

În timpul cursului se fac poze și înregistrări video în vederea utilizării lor pentru promovarea AgileHub sau în scop didactic, iar înscrierea la curs reprezintă acordul dumneavoastră la condițiile noastre.

Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestui curs!

Găsiți mai multe detalii despre Cornel Fătulescu pe blogul personal

Anunță-ți prietenii!

3 comments

Comentariile sunt închise