Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

formatori Kanban


Cornel

Cornel, cofondator al AgileHub, este CTO într-o companie internațională și managerul departamentului de consultanță în cadrul aceluiași grup. Fiind un susținător înfocat al managementului agil, a maximizat utilitatea activităților în numeroase organizații de talie importantă prin implementarea unor seturi de reguli precum Scrum și Kanban. În opinia lui, implicarea în contribuțiile cu caracter educativ este ca și cum ai fi martorul inevitabilei metamorfoze a sistemului educativ, precursoarea mult așteptatului big bang educațional. Mai multe despre Cornel Fătulescu pe blogul său personal.

Număr de cursuri susținute de Cornel la AgileHub: 4.


Vasile Putina

Vasile este Agile Coach și coordonator al programului de agilizare într-o companie internațională. Pasionat de agilitate și coaching, a ajutat multiple echipe și clienți să maximizeze valoare livrată utilizatorilor finali. Fiind de 15 ani în IT, a reușit să obțină o viziune multilaterală asupra acestui domeniu prin experiența acumulată în calitate de lector universitar, programator în diferite limbaje, Scrum Master, manager, animator de cursuri Agile și coach. În opinia lui, agilitatea este despre oameni și capacitatea lor de a-și depăși limitele fiind ghidaţi de un set de valori.

Razvan

Răzvan a intrat în domeniul IT în urmă cu mai mult de 10 ani, căutând libertatea şi puterea de a modela lumea în binar. Lucrând pe multiple tehnologii şi având diferite roluri şi-a dezvoltat abilităţi tehnice dar mai ales colaborative. Astăzi are rolul de Scrum Master in cadrul unei companii multinaţionale.
Vrea să facă soft de calitate pentru oameni, cu oameni motivaţi şi implicaţi. Investeşte şi crede în oameni, în echipele cu care lucrează, în cei care vor să inveţe şi să transforme lumea.

formatori Kanban

Anunță-ți prietenii!