Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Echipa formatorilor de TDD

Irinel MATEI Trainer TDD

Irinel MATEI, cofondator al AgileHub, are și rolul de CTO în cadrul unui startup din domeniul bursier. Cu rădăcini bine ancorate în programare, Irinel a susținut numeroase sesiuni de formare pe diverse teme precum: Test Driven Development, Behavior Driven Development, Web Security, .NET Web Development, .NET Frameworks, etc.

Aportul substanțial în AgileHub a început prin implicarea sa în cofondarea asociației, prin organizarea cursurilor și evenimentelor tehnice (Global Day of Coderetreat, Programatori la Înălțime, cursuri de TDD, Hackatoane) dar și prin stabilirea strategiei AgileHub impreună cu colegii săi cofondatori.

Găsiți mai multe informații despre Irinel pe profilul lui de LinkedIn.


Emil Czeran

Emil Czeran este un entuziast al tehnologiilor Microsoft, în prezent fiind dezvoltator .NET în cadrul unei companii franceze cu sediul la Iași. Specializat pe aplicații web și-a îndreptat atenția asupra programării în cloud și a platformei Microsoft Azure, încă de la primele versiuni lansate. Ca și membru Microsoft Student Partners din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare în Iași, a susținut mai multe prezentări și laboratoare printre studenți, cu scopul înțelegerii platformei .NET. În paralel cu activitatea de dezvoltator software, susține prezentări și sesiuni de împărtășire a cunoștințelor pentru programatori si coordoneaza programului de stagii .NET al companiei în care lucrează.

Silviu Eigel

Silviu a intrat în lumea IT acum mai mult de 10 ani, perioadă în care a participat la proiecte multiple.
Aplicând practici Extreme Programming pe proiecte financiare timp de 3 ani a remarcat că impactul lui este limitat, că poate ajuta mai mult. Atunci a decis să se implice în cresterea competenţelor din echipă.
Susţine programatorii prin cunoştinţele lui despre TDD, Refactoring, Pair Programming, Software Design, Emergent Design, îmbunătăţirea codului legacy.
Pe liderii de lângă el îi ghidează cu cunostintele lui despre Scrum, Lean, Systems Thinking, Economies of Flow.
Prezintă des la Code Camp Iasi, şi este unul din organizatorii Iaşi Agile User Group şi al http://thehumansidegroup.com/

Puteţi afla mai multe despre Silviu pe pagina sa de LinkedIn
https://www.linkedin.com/pub/silviu-eigel/13/88/304

Echipa formatorilor de TDD

Anunță-ți prietenii!