Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Echipa formatorilor de programare utilizând Java

Laura

Laura este dezvoltatoare Java într-o companie internațională de IT. Ea crede cu tărie în valoarea schimbului continuu de cunoștințe, învățând și ea la rândul ei foarte multe de la ceilalți pasionați. Timpul liber și-l ocupă cu activități sportive, precum alergatul sau drumețiile pe munte și foarte mult studiu. Primul contact al Laurei cu AgileHub-ul a avut loc în 31 august 2013, când a participat la primul curs de Scrum, oferit gratuit comunității alături de viziunea creării unei comunități independente de IT, unde Laura a aderat imediat.
Mai multe despre Laura MAMINA pe LinkedIn sau pe blogul personal

Emil

Activând de 8 ani în IT, Emil a acumulat experiență în multe domenii de aplicații și a avut posibilitatea să lucreze cu numeroase limbaje de programare și tehnologii. În momentul de față, Emil lucrează ca programator Java, Însă a fost dintotdeauna pasionat de lucrul cu date, acordând o atenție particulară bazelor de date relaționale.

Andrei

Andrei, dezvoltator software full-stack, în prezent lucrând ca inginer software Java într-o companie internațională. Plin de idei și inițiativă, dorește să ajute în rezolvarea problemelor lumii moderne. Îi place să împărtășească cunoștințele sale cu oricine vrea să asculte și este mereu pregătit să învețe lucruri noi. Fiind un participant al cursurilor organizate de AgileHub, a decis că a venit timpul să dea ceva înapoi.

Rareș Smeu

Rareș a apreciat mereu importanța schimbului de cunoștințe și este un membru activ în comunitățile de practici din compania internațională de IT în care lucrează în acest moment. Fie că era vorba despre  îmbunătățirea abilităților tehnice sau soft, Rareș era prezent. A participat la concursuri internaționale de programare și a urcat de mai multe ori pe podium la olimpiadele naționale de informatică. Cu un astfel de elan, organizarea primelor cursuri în compania în care lucrează era un pas inevitabil pentru el. Cursurile AgileHub fiind cel de-al doilea pas, la fel de evident.

Echipa formatorilor de programare utilizând Java

Anunță-ți prietenii!

3 comments

Comentariile sunt închise