Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Echipa formatorilor de dezvoltarea aplicațiilor web

Marieta

Marieta, managing partner în cadrul unei companii IT din Brașov și dezvoltator Java într-o echipă de integrare soluții software din București. Are o experiența de 8 ani în domeniul IT, în aplicații PHP, Java și nu numai. A avut norocul să întâlnească oameni extraordinari care au avut răbdarea să o învețe tainele dezvoltării software. Alături de AgileHub, Marieta dorește să facă același lucru pentru IT-știi brașoveni.

Marieta are o singură experiență ca formator, AgileHub-ul urmând să o ghideze în acest sens.

Gabriel Nechita

Gabriel Nechita, este web developer la o companie multinațională de IT din Brașov. Înainte de a face web development Gabriel a făcut timp de 5 ani marketing online în România și în străinătate, iar în timpul liber dezvoltat un proiect personal foarte apreciat în România, un blog despre cărți și dezvoltare personală.

Gabriel a mai ținut training-uri în trecut, este extrem de pasionat de învățare și îi place foarte mult să-și împărtășească cunoștințele.

Alături de AgileHub dorește să introducă mai multe persoane în tainele web development-ului.


Gabriel

Gabriel, este programator Front-End într-o companie multinațională de IT instalată și la Brașov. Este pasionat de tehnologiile web și un entuziast al aplicațiilor Single-Page

Gabriel nu a mai ținut cursuri, însă are o bogată experiență de prezentator în sesiunile de schimb de cunoștințe din cadrul companiei în care lucrează.

Cristi Contiu

Cristi, formator PHPEchipa formatorilor de dezvoltarea aplicațiilor web

Anunță-ți prietenii!