Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Echipa AgileHub

Camelia

Camelia, cofondatoare a AgileHub, pasionată de leadership, de vorbitul în public și de interacțiunile dintre oameni, își dorește să evidențieze latura umană a IT-ului. Călătoria în lumea agilă și-a început-o în Germania, unde a acumulat experiența ca și Scrum Master, fiind în prezent agentul de tranziție către valorile și principiile agile într-o firmă de IT din Brașov. Tot în Germania a fost membru al clubului Toastmasters „Esprit de Corps” Frankfurt, iar astăzi este vice-președinte în clubul Toastmasters Brașov, unde se ocupă de planul educațional al membrilor și de coordonarea acestora. Și-a început aportul la AgileHub prin consolidarea strategiei și pregătirea comunității prin cursurile de Scrum, dar contribuțiile ei sunt departe de a se opri aici.

Ana

Ana este Art Director de 12 ani, om de vânzări de 15 ani și om de Marketing de 10 ani. Meseria ei este de a pregăti vizual produse, campanii, servicii și idei gata să fie lansate pe piață.  Un produs este un ansablu de lucrări: desen, marketing, strategii de vânzări. Are întotdeauna grijă ca produsul final să arate exceptional atât pentru ea dar mai ales pentru client.
Cel mai mult ii place să lucreze în echipă.
„Nu scriu cod. Sunt alți oameni care știu să facă asta mai bine”, spune Ana vorbind despre munca ei.
S-a alăturat echipei AgileHub și își aduce contribuția semnificativă în a ne ajuta să promovăm vizual programele noastre. Daca v-ați întrebat cine a făcut designul afișelor, logoul AgileHub, cărtile de PlanningPoker … răspunsul este „Ana”.
Mai multe despre munca Anei puteți vedea aici

Andreea

Andreea a făcut primii săi pași în lumea agilă în 2011, moment în care a trecut de la programarea Java la rolul de Scrum Master. Ulterior s-a certificat și-a devenit membru activ în diverse grupuri pasionate de agilitate din București. Primele sale contribuții în comunitatea AgileHub au fost atelierele cu caracter ludic special create cu scopul facilitării învățării noilor aptitudini necesare echipelor autoorganizate. Astăzi, Andreea își continuă călătoria agilă ca Scrum Master într-o firmă de IT, ca formator de Scrum și prin valoroasele contribuții pe care le aduce AgileHub-ului.

Găsiți mai multe informații despre Andreea pe profilul de LinkedIn.

Dan Radoiu

Dan Rădoiu, Agile coach și coach profesionist, este un consultant cu peste 20 de ani de experiență în mediul IT ca software developer, requirements engineer, database administrator, project manager, Scrum Master, și nu în ultimul rând, ca trainer și mentor, atât pentru partea de hard skills, cât și pentru cea de soft skills.

Cristian_Arghiroiu

Cristi are o experiență de peste 10 ani în programare, mare parte din această perioadă lucrând în principal în C++. Alte limbaje și tehnologii au fost și ele vizitate (baze de date, .NET). A activat în principal pe partea de middle-tier și backend, având ca principale atribuții implementarea, optimizarea, rescrierea de algoritmi. În prezent lucrează ca programator în cadrul unei companii din Brașov.

Experiența ca formator este limitată. A susținut scurte cursuri interne în cadrul companiei.

Marieta

Marieta, managing partner în cadrul unei companii IT din Brașov și dezvoltator Java într-o echipă de integrare soluții software din București. Are o experiența de 8 ani în domeniul IT, în aplicații PHP, Java și nu numai. A avut norocul să întâlnească oameni extraordinari care au avut răbdarea să o învețe tainele dezvoltării software. Alături de AgileHub, Marieta dorește să facă același lucru pentru IT-știi brașoveni.

Marieta are o singură experiență ca formator, AgileHub-ul urmând să o ghideze în acest sens.

Gabriel

Gabriel, este programator Front-End într-o companie multinațională de IT instalată și la Brașov. Este pasionat de tehnologiile web și un entuziast al aplicațiilor Single-Page

Gabriel nu a mai ținut cursuri, însă are o bogată experiență de prezentator în sesiunile de schimb de cunoștințe din cadrul companiei în care lucrează.

Sebastian Maraloiu

Sebastian este un om de marketing şi publicitate ce acum aproximativ 3 ani a făcut pasul de la corporaţie la antreprenoriat. În acest sens, aceasta a co-fondat o serie de startup-uri în zona de web, mobile şi gaming împreună cu un prieten pasionat de programare şi business.

Cu cel mai recent startup, Sebastian a obţinut finanţare, a fost acceptat într-un accelerator din Marea Britanie, a fost prezent la diverse competiţii de startup-uri şi a obţinut numeroase menţiuni în presa naţională şi internaţională.

Puteţi găsi mai multe informaţii despre Sebastian pe pagina sa de LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/sebastianmaraloiu

Gabriel Nechita

Gabriel Nechita, este web developer la o companie multinațională de IT din Brașov. Înainte de a face web development Gabriel a făcut timp de 5 ani marketing online în România și în străinătate, iar în timpul liber dezvoltat un proiect personal foarte apreciat în România, un blog despre cărți și dezvoltare personală.

Gabriel a mai ținut training-uri în trecut, este extrem de pasionat de învățare și îi place foarte mult să-și împărtășească cunoștințele.

Alături de AgileHub dorește să introducă mai multe persoane în tainele web development-ului.

Borgdan

Bogdan este Senior QA Analyst (AVP) cu experiență semnificativă în testare și asigurarea calității în rețelistică. La aceasta se adaugă experiența dobândită în ultimii ani în coordonarea echipelor internaționale.

Cornel

Cornel, cofondator al AgileHub, este CTO într-o companie internațională și managerul departamentului de consultanță în cadrul aceluiași grup. Fiind un susținător înfocat al managementului agil, a maximizat utilitatea activităților în numeroase organizații de talie importantă prin implementarea unor seturi de reguli precum Scrum și Kanban. În opinia lui, implicarea în contribuțiile cu caracter educativ este ca și cum ai fi martorul inevitabilei metamorfoze a sistemului educativ, precursoarea mult așteptatului big bang educațional. Mai multe despre Cornel Fătulescu pe blogul său personal.

Emil

Activând de 8 ani în IT, Emil a acumulat experiență în multe domenii de aplicații și a avut posibilitatea să lucreze cu numeroase limbaje de programare și tehnologii. În momentul de față, Emil lucrează ca programator Java, Însă a fost dintotdeauna pasionat de lucrul cu date, acordând o atenție particulară bazelor de date relaționale.

Razvan

Răzvan a intrat în domeniul IT în urmă cu mai mult de 10 ani, căutând libertatea şi puterea de a schimba lumea virtuală şi cea reală. Lucrând pe multiple tehnologii şi având diferite roluri şi-a dezvoltat abilităţi tehnice dar mai ales colaborative. Astăzi are rolul de Scrum Master in cadrul unei companii multinaţionale.
Vrea să facă soft de calitate pentru oameni, cu oameni motivaţi şi implicaţi. Investeşte şi crede în oameni, în echipele cu care lucrează, în cei care vor să inveţe şi să transforme lumea.

Laura

Laura este dezvoltatoare Java într-o companie internațională de IT. Ea crede cu tărie în valoarea schimbului continuu de cunoștințe, învățând și ea la rândul ei foarte multe de la ceilalți pasionați. Timpul liber și-l ocupă cu activități sportive, precum alergatul sau drumețiile pe munte și foarte mult studiu. Primul contact al Laurei cu AgileHub-ul a avut loc în 31 august 2013, când a participat la primul curs de Scrum, oferit gratuit comunității alături de viziunea creării unei comunități independente de IT, unde Laura a aderat imediat.
Mai multe despre Laura MAMINA pe LinkedIn sau pe blogul personal

Andrei

Andrei, dezvoltator software full-stack, în prezent lucrând ca inginer software Java într-o companie internațională. Plin de idei și inițiativă, dorește să ajute în rezolvarea problemelor lumii moderne. Îi place să împărtășească cunoștințele sale cu oricine vrea să asculte și este mereu pregătit să învețe lucruri noi. Fiind un participant al cursurilor organizate de AgileHub, a decis că a venit timpul să dea ceva înapoi.

Alex

Alex TERENTE este fondatorul unei binecunoscute companii de servicii în domeniul dezvoltării aplicațiilor mobile din Iași, societate în care este și responsabil cu realizarea aplicațiilor pentru iOS. Pasiunea lui pentru programare a început încă de pe timpurile HC95-ului și avea să anunțe bogatul său portofoliu de aplicații publicate în App-Store. Deși în afara AgileHub-ului, Alex nu a mai susținut decât un singur curs, el a format și ghidat numeroși programatori și s-a făcut remarcat fiind un susținător înfocat al comunității de IT din Iași și un contribuitor însemnat pe stackoverflow.com.

Bogdan

Bogdan, este Global IT Director în cadrul unei companii, coordonând echipe de dezvoltatori software cu multiple specializări tehnice. S-a lansat anul acesta în adopția valorilor și principiilor agile obținând rezultate foarte încurajatoare în special prin implementarea regulilor Kanban și astfel a devenit rapid un militant pentru managementul agil. Pentru Bogdan, AgileHub este ocazia perfectă de a-și manifesta pasiunea față de pedagogie într-un mediu profesionist și entuziast.

Silviu Eigel

Silviu a intrat în lumea IT acum mai mult de 10 ani, perioadă în care a participat la proiecte multiple.
Aplicând practici Extreme Programming pe proiecte financiare timp de 3 ani a remarcat că impactul lui este limitat, că poate ajuta mai mult. Atunci a decis să se implice în cresterea competenţelor din echipă.
Susţine programatorii prin cunoştinţele lui despre TDD, Refactoring, Pair Programming, Software Design, Emergent Design, îmbunătăţirea codului legacy.
Pe liderii de lângă el îi ghidează cu cunostintele lui despre Scrum, Lean, Systems Thinking, Economies of Flow.
Prezintă des la Code Camp Iasi, şi este unul din organizatorii Iaşi Agile User Group şi al http://thehumansidegroup.com/

Puteţi afla mai multe despre Silviu pe pagina sa de LinkedIn
https://www.linkedin.com/pub/silviu-eigel/13/88/304

Marius ISTRATE

Mulți fac primii pași pe treptele carierei ca angajați și văd în antreprenoriat vârful călătoriei lor. Însă nu și Marius. El și-a început cariera ca antreprenor, apoi a continuat ca tester, manager de proiect, inginer în tehnologii Embedded, lider de echipă Embedded, manager de produse despre care puțină lume știe că s-a muncit la ele în România, director tehnic Embedded Technologies și acum este CEO într-o companie specializată în recrutarea inteligentă. Iar dacă acest parcurs vi se pare ciudat/altfel, aflați atunci că este pasionat de percuție, ține cursuri despre inovație și educație financiară și că arareori se întâmplă să găsim pe cineva la fel de determinat ca Marius în tot ceea ce face.

Nadia

Nadia este programator și a încercat tehnologii diferite: începând de la ASP.NET cu C#, trecând la MFC cu C++, apoi în urmă cu 6 ani descoperind WPF-ul cu C# și recent iOS cu Swift. Marile ei pasiuni rămân însă WPF-ul și C#-ul. Îi place să învățe lucruri noi și în egală măsură să împărtășească din experiența ei cu alții, de aceea este atât developer cât și trainer în cadrul companiei la care lucreză.

Irinel MATEI Trainer TDD

Irinel MATEI, cofondator al AgileHub, are și rolul de CTO în cadrul unui startup din domeniul bursier. Cu rădăcini bine ancorate în programare, Irinel a susținut numeroase sesiuni de formare pe diverse teme precum: Test Driven Development, Behavior Driven Development, Web Security, .NET Web Development, .NET Frameworks, etc.

Aportul substanțial în AgileHub a început prin implicarea sa în cofondarea asociației, prin organizarea cursurilor și evenimentelor tehnice (Global Day of Coderetreat, Programatori la Înălțime, cursuri de TDD, Hackatoane) dar și prin stabilirea strategiei AgileHub impreună cu colegii săi cofondatori.

Găsiți mai multe informații despre Irinel pe profilul lui de LinkedIn.

Viorel

Viorel, programator Java în Brașov, este deseori descris ca fiind o persoană foarte dinamică și sociabilă. În cadrul AgileHub el se ocupă cu organizarea diferitelor evenimente: de la înscrierea participanților până la aranjarea sălilor și predarea materialelor. Având toate atributele esențiale unui lider disponibil oricând să-i servească pe ceilalți, el este și Kanban Master-ul direcțiunii AgileHub.

radudavidescu

Radu este tătic, ex-vocal într-o trupă punk, fotograf entuziast și arhitect de echipe agile. Cu o educație și o experiență care ii permit să înțeleagă și să opereze atât în partea de business cât și de implementare software, Radu ajută echipele de dezvoltare să-și găsească un ritm eficient de livrare prin auto-organizare și principii de responsabilitate individuală și colectivă precum și lucrul în stil iterativ și incremental. Activitățile preferate în cadrul comunităților Agile sunt participarea la întâlnirile regulate și susținerea de cursuri „pro-bono” sau „pro-valoare”.

Vasile Putina

Vasile este Agile Coach și coordonator al programului de agilizare într-o companie internațională. Pasionat de agilitate și coaching, a ajutat multiple echipe și clienți să maximizeze valoare livrată utilizatorilor finali. Fiind de 15 ani în IT, a reușit să obțină o viziune multilaterală asupra acestui domeniu prin experiența acumulată în calitate de lector universitar, programator în diferite limbaje, Scrum Master, manager, animator de cursuri Agile și coach. În opinia lui, agilitatea este despre oameni și capacitatea lor de a-și depăși limitele fiind ghidaţi de un set de valori.

Cornel

Andrei este pasionat de programare de la 9 ani. Din 1990, când a scris primul său program și până acum, Andrei și-a consolidat pasiunea prin cei 9 ani de carieră la companii prestigioase din IT-ul românesc. Deși este un specialist în tehnologiile Microsoft, Andrei nu s-a limitat niciodată doar la acest spectru, Java, PHP, MySQL, Oracle și altele făcând parte și ele din arsenalul său. Însă, ceea ce l-a diferențiat de alți programatori a fost mereu impulsul său de a-i ajuta pe cei ce vor să învețe, încercând pe cât se poate, să contribuie la diminuarea deficitului din piața de IT.
Mai multe despre Andrei RINEA pe blogul său personal.

Emil Czeran

Emil Czeran este un entuziast al tehnologiilor Microsoft, în prezent fiind dezvoltator .NET în cadrul unei companii franceze cu sediul la Iași. Specializat pe aplicații web și-a îndreptat atenția asupra programării în cloud și a platformei Microsoft Azure, încă de la primele versiuni lansate. Ca și membru Microsoft Student Partners din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare în Iași, a susținut mai multe prezentări și laboratoare printre studenți, cu scopul înțelegerii platformei .NET. În paralel cu activitatea de dezvoltator software, susține prezentări și sesiuni de împărtășire a cunoștințelor pentru programatori si coordoneaza programului de stagii .NET al companiei în care lucrează.

Cristi Contiu

Formator PHP

Cristi Anca

Cristi ANCA și-a început voluntariatul la AgileHub prin activități de facilitare și organizare a diverselor cursuri. De îndată ce timpul i-a permis mai mult, ne-a bucurat cu contribuțiile sale despre dezvoltarea aplicațiilor mobile și web, în special iOS și Python. În momentul de față, Cristi este programator și scrum master într-o multinațională de outsourcing cu tradiție în Brașov și un membru foarte activ al comunității AgileHub.

Rareș Smeu

Rareș a apreciat mereu importanța schimbului de cunoștințe și este un membru activ în comunitățile de practici din compania internațională de IT în care lucrează în acest moment. Fie că era vorba despre îmbunătățirea abilităților tehnice sau soft, Rareș era prezent. A participat la concursuri internaționale de programare și a urcat de mai multe ori pe podium la olimpiadele naționale de informatică. Cu un astfel de elan, organizarea primelor cursuri în compania în care lucrează era un pas inevitabil pentru el. Cursurile AgileHub fiind cel de-al doilea pas, la fel de evident.


Noi, toți cei de mai sus, considerăm că toate companiile de IT din Brașov vor beneficia indirect prin intermediul participării angajaților lor la programele educative oferite de AgileHub. Entuziasmul nostru atât pentru valorile și principiile agile cât și pentru voluntariat și pasiunea noastră pentru educație ne-au făcut să aderăm acestui organism în baza principiului garantării independenței acestuia față de interesele de promovare sau de recrutare ale companiilor de IT. Astfel, faptul că la momentul creării AgileHub-ului fiecare membru lucrează într-o altă companie de IT este doar o consecință normală a credințelor noastre.

Anunță-ți prietenii!