Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

Curs Gratuit “Principiile S.O.L.I.D. în C#”

Curs Gratuit “Principiile S.O.L.I.D. în C#”.

În programarea orientată pe obiecte, S.O.L.I.D. este un acronim pentru 5 principii de proiectare menite să facă designul software mai ușor de înțeles, mai flexibil și mai ușor de întreținut. Principiile S.O.L.I.D. sunt un subset al principiilor promovate de Rober C. Martin, supranumit și “Uncle Bob”, care pot fi o filozofie de bază pentru metodologii Agile de dezvoltare software.

Nevoia acestui set de principii a apărut datorită dificultăților de extindere și întreținere a codului, dar și a creșterii dependențelor în codul sursă, care în final se poate transforma în “spagetti code”.

Cui i se adresează acest curs?

Acest curs în general se adresează programatorilor cu nivel mediu de programare în C#, care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele de proiectare software, dar programatorii juniori și studenții fără experiență pot să deprindă și ei noțiuni practice de design utile.

În acest curs vei învăța despre:

Cursul este unul orientat pe exerciții practice în limbajul C#, care scot în evidență caracteristicile codului ce trebuie evitate și soluțiile folosind principiile SOLID. Structura cursului este:

 1. Introducere
 2. Programarea Orientată pe Obiecte
 3. Principiile S.O.L.I.D.
 4. Concluzii

Metoda de predare

Vom trece în revistă problemele actuale și vom face împreună exerciții practice relevante.

Materiale necesare

Pentru realizarea exercițiilor practice este nevoie de Visual Studio Community Eddition, care se poate descarca gratuit de pe acest link: https://visualstudio.microsoft.com/vs/community/.

Derularea evenimentului

 • Durata: 1 zi
  Program: intervalul orar va fi anunțat pe email participanților
 • Pauze: între exerciții + pauza de masă 13:00-14:00
 • Comunicarea: limba română
 • Materialele de curs: toate exercițiile for fi realizate pe calculatorul personal, orice suport de curs adițional va fi transferat ulterior în format electronic
 • Loc:  va fi anunțat pe email participanților
 • Auditoriu: minimum 4 participanți
 • Formator: Sebastian Ichim

Curs Gratuit “Principiile S.O.L.I.D. în C#”.

Anunță-ți prietenii!