Transfer bancar:

RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601

Direcționare 2%:

CUI 33086548 RO45 BTRL RONC RT0V 2628 9601
 
Comunitate , vocație și educație!

App Store Optimization

Promovarea este poate cel mai important element când te gândeşti să începi o afacere şi mai ales când vrei să lansezi o aplicaţie sau un joc de smartphone.

Totuşi, puţini dintre noi au banii necesari pentru a-şi promova cu adevărat aplicaţiile sau jocurile pe internet, mizând totul pe câteva mesaje pe Twitter şi Facebook, poate câteva articole pe blog, o apariţie în presa sau pur şi simplu speram ca produsul nostru să devină “viral”.

Însă, puţini dintre noi ştiu că cel mai important canal de distribuţie şi promovare a unei aplicaţii sau joc de mobil sunt chiar App Store-urile iOS şi Android. Ştiind principiile de funcţionare ale acestor appstore-uri şi folosind tehnici corecte de promovare poţi obţine chiar şi 10000 de descărcări pe luna ale aplicaţiei tale fără a cheltui nici măcar un leu.

Acest atelier are la bază un studiu de caz concret al unui antreprenor braşovean, Sebastian Maraloiu, al cărei aplicaţii a obţinut peste 60000 de descărcări doar folosind tehnici de App Store Optimization.

  • Formator : Sebastian Maraloiu
  • Durata: 2 ore
  • Program: intervalul orar va fi anuntat pe email participantilor
  • Comunicarea: limba română
  • Auditoriu: minim 5 participanți

Pentru participarea la evenimentul din 15 octombrie 2015 vă rugăm să vizitați pagina înscrierilor.

App Store Optimization

Anunță-ți prietenii!

Leave a Reply