AgileHub își lansează propriul butic online: magazin.agilehub.ro. O nouă strategie de produse AgileHub pentru susținerea activităților educaționale.

În primele cursuri de Scrum, cursuri care au condus în 2013 la crearea mișcării AgileHub, foloseam un caiet de sarcini pe baza căruia participanții la curs construiau un prim Product Backlog. De fapt, acel caiet de sarcini, creiona un produs software: platforma necesară dezvoltării comunității AgileHub, comunitate independentă de IT și cu programe educaționale de dezvoltare pe termen mediu și lung. Printre elementele backlogului se afla și un butic online prin intermediul căruia să ne vindem produsele sau să revindem articole, ca mod de finanțare al asociației. În seminarul de anul trecut, s-a pus în agendă proiectul: Magazin AgileHub.
Astăzi vă anunțăm că acest magazin vă stă la dispoziție la adresa magazin.agilehub.ro
 

Strategie de produse la AgileHub

Probabil că nu toată lumea este la curent că produsele de care dispunem în spațiul Anticafe AgileHub, sunt menite dezvoltării asociației (niciun profit pentru anticafenea, doar susținerea asociației). De exemplu, orice carte cumpărată la anticafenea, sau, începând de astăzi, prin magazin.agilehub.ro, aduce o contribuie la asociație de 15%-30% din valoarea comenzii (în funcție de produse și contractele noastre cu furnizorii).
Totodată, dorim să ne creăm propriile produse pe care să le promovăm și vindem prin intermediul magazinului nostru.
 

De ce ai comanda de pe magazin.agilehub.ro?

Pentru că avem nevoie de fonduri să ne finanțăm proiectele. Probabil că ați putut observa deja amploarea misiunii noastre de dezvoltare și de promovare a IT-ului Brașovean. Am reușit să facem lucruri extraordinare în doi ani de zile, și nu vrem să ne oprim aici. Avem nevoie de susținerea dumneavoastră.
Cu alte cuvinte, cumpărați de la noi și susțineți dezvoltarea IT-ului Brașovean.
 

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 23 Februarie 2016. AgileHub își lansează propriul butic online: magazin.agilehub.ro. O nouă strategie de produse AgileHub pentru susținerea activităților educaționale.Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.

Anunță-ți prietenii!
Tags: , , ,
0