Programatori la înălțime – încă un succes pentru IT-ul Brașovean

La cursul Programatori la înălțime ne-am dorit să creăm un mediu neutru, sigur și favorabil experimentării noilor practici agile. Datorită sponsorilor, am reușit nu doar să le oferim aceste condiții, dar să-i și ținem concentrați în acest joc cu caracter pur educațional, asigurându-le fursecurile, prânzul, cafelele și apa.

Programatori la înălțime - sesiunea 1 - 1 - mică

Rezultatele au fost pe măsură. Ne-au confirmat cei 20 de programatori prezenți la eveniment prin feedbackurile lor.

Programatori la înălțime 14 - feedback

„Am încercat să facem o aplicație de la cap la coadă. Două din șase echipe au și reușit. Ceea ce este foarte bine. De fapt, mai puțin conta dacă reușeam să facem aplicația sau nu, scopul principal fiind să descoperim noi moduri de lucru. Cursul ne-a subliniat încă o dată nevoia formării oamenilor în TDD și BDD. Motiv pentru care cred că ar trebui să organizăm mai multe cursuri pe TDD în viitorul apropiat.” Ne-a declarat Irinel, co-fondator AgileHub.

Programatori la înălțime - sesiunea 1 - 3 - mică

Este deja al doilea eveniment AgileHub la care particip”, ne spune Ilie V., și nu a fost singurul. Marius C. și Viorel S. ni s-au alăturat pentru a treia oară, participând la ASP MVC, TDD și respectiv Scrum și TDD. După mai mult de 8-6 luni de când ne-au dat un feedback extraordinar pentru cursurile de Scrum, Bogdan M., Vasile B. și Vlad I. au venit la primul curs tehnic cu Irinel. Marieta C. a fost și ea la Esența Scrum, Ioana B. la cursurile de Java, în timp ce Iulian O. a venit să-și consolideze abilitățile câștigate la cursul de TDD.

Din acest motiv nu ne mai miră când participanții ne scriu în formularele de feedback: „cineva mi-a recomandat să vin la cursurile AgileHub”. Da! Așa vine lumea la evenimentele AgileHub: prin recomandări.

Programatori la înălțime - sesiunea 1 - 2 - mică

Mulțumim! Mulțumim că ați venit să învățați alături de AgileHub. Cât pentru cei cărora nu am reușit să le răspundem încă în materie de cursuri, este doar o chestiune de timp. Până atunci însă, vom lua o scurtă pauză în luna august să ne bucurăm și noi alături de familiile noastre și să ne încărcăm bateriile. Ne vedem în septembrie!

Programatori la înălțime 1 Programatori la înălțime 2 Programatori la înălțime 3 Programatori la înălțime 4 Programatori la înălțime 5 Programatori la înălțime 6 Programatori la înălțime 7 Programatori la înălțime 8 Programatori la înălțime 9 Programatori la înălțime 10 Programatori la înălțime 11 Programatori la înălțime 12 Programatori la înălțime 13

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 26 Iulie 2014. Programatori la înălțime – încă un succes pentru IT-ul Brașovean. Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.

 

Anunță-ți prietenii!
Tags: , , , , , , , , ,
0