Hub onezero

Loading Map....

Adresa
Str. Lungă Nr. 100
Brașov

Brașov
500035
Romania


onezeroHub onezero și-a deschis porțile celor ce vor să dea startul inițiativelor, startup-urilor și ideilor, dar care nu au un spațiu pentru desfășurarea activităților. Hub-ul va oferi, de asemenea, acces la alte soluții de finanțare și la investitori noi, conectarea cu mentori și experți și facilitarea accesului la clienți corporate și piețe externe.

Inițiativa Hub onezero a fost fondată de Asociația TDM2000 și va fi administrată de către Iceberg, iar scopul acestei inițiative este de a acționa ca un fel de incubator de afaceri în industria creativă, oferind spațiu comun de lucru, legătură la Internet, mentorat și conexiuni  cu piețele externe.

Onezero Brașov se află pe strada Lungă, nr 100 și va avea un spațiu de 200 metri pătrați, din care 125 mp spațiu de coworking, 35 mp meeting room, 30 mp cafenea de business și 10 mp bucătărie.

Pentru a utiliza spațiile de lucru și evenimente din Hub onezero, startup-uri, freelanceri sau ONG-uri pot deveni membri ai hub-ului. Vă rugăm să accesați www.desktimeapp.com/hub-onezero sau scrieți-ne pe facebook pentru mai multe detalii.

Evenimentele următoare

  • Nu sunt evenimente în acest loc