Curs de Kanban la AgileHub în acest weekend

Astăzi urmează să țin primul curs de Kanban din acest an la AgileHub, și ca de fiecare dată înainte de curs, îmi încep ziua dimineața devreme cu revizuirea materialelor, recitesc feedbackurile de la ultimele sesiuni și mă încarc cu energie pozitivă. Iar de această dată, mai mult ca în oricare altă zi, cu durere în gât și alte simptome de răceală, am nevoie să mă revitalizez bine înainte să plec de acasă. Și cum aș fi putut face mai bine acest lucru decât uitându-mă la pozele din cursurile trecute și aducându-mi aminte de bucuria și interesul participanților.
Curst de Kanban - AgileHub - septembrie 2014
Acum mă simt mult mai bine. Aveam nevoie să-mi aduc aminte de oamenii care vor schimba încet-încet IT-ul brașovean, și nu doar la nivel de fațadă, altfel s-ar fi văzut deja, ci în profunzimea sa. Dacă AgileHub-ul își continuă misiunea de a dezvolta valorile și principiile agile, și nu avem niciun gând să ne oprim, în cel mult doi ani, vor fi puține acele persoane care nu vor fi primit măcar un curs prin intermediul asociației noastre. Și fără niciun calcul minuțios în prealabil, văzând câți contribuitori ni s-au alăturat și câte proiecte frumoase avem în strategia acestui an, transformarea nu are cum altfel decât să se accelereze.

Training Kanban AgileHub 20150314

Ne vedem la curs!
Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 14 Martie 2015. Curs de Kanban la AgileHub în acest weekend.Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.

Anunță-ți prietenii!
Tags: ,
0