O primă colaborare între AgileHub și Clusterul pentru inovare și tehnologie. Festivalul de Tehnologie Brașov: ALT FESTIVAL.

În anunțul precedent, vorbeam despre o posibilă colaborare cu Cluster-ul pentru inovare și tehnologie, și încet-încet aceasta se concretizează. AgileHub-ul este co-organizator la ALT FESTIVAL,Festivalul de Tehnologie Brașov alături de Cluster, inițiatorul acestui eveniment.

AgileHub - ALT BRAȘOV

De ce contribuim la ALT FESTIVAL?

Viziunea asociației noastre constă în dezvoltarea și promovarea IT-ului brașovean, iar dacă de educația gratuită ne-am preocupat intensiv, promovarea Brașovului ca centru de IT s-a realizat indirect, prin succesul nemaipomenit de care s-au bucurat activitățile noastre. În urma cursului de Kanban din septembrie anul acesta, Dani, unul dintre participanți, îmi spunea că a fost uimit să vadă persoane din alte orașe la noi la curs. Și pe noi ne-a surprins când acest lucru s-a întâmplat încă de la primul curs, acum a devenit o obișnuință. Ne dorim ca întreaga Românie să audă de IT-iștii noștri și de potențialul imens al acestei regiuni, iar acest eveniment este o ocazie unică în acest sens.

Care sunt responsabilitățile AgileHub-ului?

Cum puteam susține altfel decât prin educație? Andrei RINEA va ține un curs de inițiere în dezvoltarea aplicațiilor pentru platforma Windows Phone. Irinel MATEI va fi facilitatorul unui Hackathon, iar Camelia CODARCEA va ține un curs despre Agilitate și Leadership.

Despre toate acestea veți afla mai multe în curând, înscrierile realizându-se pe site-ul nostru cu care ne-am obișnuit deja publicul.

Cum pot obține mai multe informații despre ALT FESTIVAL?

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 noiembrie, agenda fiind disponibilă pe site-ul ALT BRAȘOV. O descriere succintă poate fi găsită și în broșura alăturată.

descrierea alt festival www.agilehub.ro

 

Cornel FătulescuArticol scris de Cornel Fătulescu în 28 Octombrie 2014. O primă colaborare între AgileHub și Cluster-ul pentru inovare și tehnologie. Festivalului de Tehnologie Brașov: ALT FESTIVAL.Găsiți mai multe informații despre Cornel Fătulescu pe pagina membrilor AgileHub sau pe blogul său personal.

Anunță-ți prietenii!
Tags: , ,
0